Ana Štajdohar napisala pismo huliganima

Izvor: Story.rs
Postavljeno 29 Sep 2011

Pevačica Ana Štajdohar je kao znak podrške organizatorima povodom predstojeće Parade ponosa u Beogradu 2.oktobra, uputila pismo svima koji prete Paradi

- Poštovani izgrednici, najveća lepota našeg sveta leži upravo u različitosti. Bilo bi divno da svako ima jedan dan u godini kada će sa sebi sličnima prošetati gradom uz muziku i širiti dobro raspoloženje. I vi biste mogli da osmislite vaš dan. Ako u njemu niko i ništa neće stradati, ja vas podržavam! Pokažite nam se sledeći put u lepom svetlu i svi ćemo biti OK. Samo vas jedno najlepše molim: nemojte da lomite naš grad. On je naš, a mi njegovi.

Želim vam mnogo sreće, tolerancije, smirenosti i ljubavi u životu! Mnogo je lakše voleti, nego mrzeti, verujte mi na reč. Svima onima koji su u duginim bojama želim miran i sunčan 2. oktobar!

Šaljem osmeh – stoji u pismu Ane Štajdohar.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 30/09/2011 at 07:43

    Draga Ana, moj savet ti je da gledas svoja posla i pevas!Ili bi i ti kao Karlusa da budes njihov pr!
    Nikoga nije briga sta ce ko da radi iza zatvorenih vrata…. to je privatna stvar, ali u zemlji u kojoj niko nema nikakva prava, setnja ove grupacije izgleda kao cinicno podsmevanje svima! Imas svoj posao i nemoj da nam drzis predavanje o razlicitosti i ljubavi!

Ostavite komentar