Ana Stanić ne želi da se slika za naslovnice

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 10 Sep 2011

Iako je u poodmakloj trudnoći, Ana Stanić doteruje finese na svom novom albumu koji je htela da izda još na početku trudnoće. “Evo, u poslednje vreme baš o tome razmišljam intenzivno. Da li što se tiče pratećih vokala treba još nešto ili treba nešto da dopevam…” rekla je Ana koja je na snimanje stigla sa crvenim lakom na jednoj ruci, dok su nokti na drugoj bili bez laka.

“Strašno sam rasejana i zaboravna, a htela sam specijalno za ovu priliku da namažem crveni lak” rekla je pevačica uz osmeh. Očigledno je da joj “drugo stanje” prija, bez obzira na vrućine, zaboravnost…

“Ogromna je promena, zaista, to nisam ranije mogla ni da zamislim. Sa jakim razlogom. Zadovoljna sam što je to tako Nisam od onih koje kukaju zbog toga. Svakog dana odem do pijace, skuvam nešto, posvetim se sebi, odmorim se popodne, vidim se sa drugaricama… To je nešto što ranije nisam sebi mogla da priuštim zbog konstantnog stresa, jurnjave. Ali, u ovoj fazi uživam, jer tako i treba!” rekla je Ana, a na konstataciju da se mnoge poznate žene slikaju baš kada su trudne za naslovne strane magazina i otvoreno pričaju o tome, ona ne misli da je to za nju:

“Ja nisam za to,. Mislim da su sve žene u trudnoći za sebe heroji zvezde i mučenice… i ne smatram da je neko ko je javna ličnost sad treba da ima neku specijalnu priliku i da treba da razglaba o tome na široko…”

Reklame

Ostavite komentar