“Arena” spremno dočekuje densere

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 27 Sep 2011

Publiku očekuje šest sati provoda bez prestanka u kojima će se na bini smenjivati skoro svi izvođači koji su tokom devedesetih žarili i palili domaćom scenom. Mnogi od njih odavno nisu deo javnog života, pa će ovo biti jedna od retkih prilika da ih fanovi još jednom vide na sceni.

Među njima su i Gala i Lina, koje će otpevati hitove „Izaberi frajera po svojoj meri“, „Vrati se“, „Bumbar“ i „Slutim da je kraj“, a posebno će biti zanimljivo i videti kako danas zvuči Leontina, „Beat Street”, „Dobar, loš, zao”, Ela B, Oliver Stojiljković, Baki B3, “Models”, Dr Igi…
Da devedesetih godina prošlog veka ovakva dens muzika nije bila aktuelna samo kod nas, dokazaće i gosti iz regiona. Tako će iz Hrvatske doći Emilija Kokić, nekadašnja članica grupe „Riva”, koja se kasnije proslavila pesmama „Ja sam bila s njim“, „Javi se“, „Šta mi značiš ti“, te će nakon dve decenije ponovo stati pred srpsku publiku.
- Nije me dugo bilo i uželela sam se publike, ali imam blagu pozitivnu tremu. Mislim da će energija te večeri u „Areni” biti više nego sjajna i od srca pozivam sve one koji su znali i još uvek znaju da uživaju u dobroj muzici da dođu da se zajedno prisetimo nekih lepih starih pesama – kaže Emilija, koja dolazi s koleginicama Vlatkom Pokos i Ivanom Banfić.
Na dugačkom spisku poznatih izvođača u Areni ipak nema Đoleta Đoganija iako je tada „Đogani fantastiko” bila jedna od popularnijih grupa, ali je njegova bivša supruga i pevačica Slađa pristala da bude deo ove velike žurke. Grupa „Funky G” je takođe potvrdila učešće, iako Gagi i Anabela više nisu u emotivnoj ni poslovnoj vezi, a organizatori najavljuju i brojna iznenađenja.
- Biće to žurka za sve generacije. Mladi koji nisu odrastali uz tu muziku su je zavoleli u klubovima. Sama ideja za festival je i nastala na splavu “Fristajler” jer kada se tamo puštaju ovi hitovi, tolika je gužva da ne može da se uđe – kaže Siniša Kralj, PR festivala.
Ulaznice za žurku „Volim devedesete” koštaju 2.290 i 1.590 dinara.
Reklame

Ostavite komentar