Bred Pit unajmio SAS-ovce za 300.000 dolara

Izvor: starmagazin.rs
Postavljeno 21 Sep 2011

Bred Pit i njegova partnerka Anđelina Džoli angažovali su specijalnu jedinicu SAS kako bi zaštitili svoju porodicu od zntiželjnika i paparaca.

Popularni par ne želi da rizikuje kada je u pitanju bezbednost njihove dece, pa su nedavno izdvojili 300.000 dolara za nekoliko pripadnika specijalne avio-jedinice koje pripadaju britanskoj armiji SAS. Oni će ih čuvati na putovanju do imanja na jugu Francuske, gde je par odlučio da se preseli. Glumci su se zabrinuli kada su čuli za organizovani kriminal bandi iz Italije i Rusije koje pljačkaju kuće bogatih stranaca.

- Bred je angažovao vešt tim nekadašnjih članova SAS-a kako bi ih zaštitili, ali i čuvali njihovo velelepno imanje koje planiraju da posete krajem meseca - rekao je dobro obavešteni izvor za britanske medije.

Obezbeđenje će moći da vidi sve što se dešava unutar imanja, kao i nekoliko metara ispred ograde, a pored TV kamera, ugrađeni su i senzori koji reaguju na pokret. Izvor tvrdi da je celo imanje toliko pokriveno kamerama, nalik na bezbednosne sisteme u filmovima o Džejmsu Bondu.

Reklame

Ostavite komentar