Bregović zbog ujeda pauka završio u bolnici

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 08 Sep 2011

Goranu Bregoviću je ukazana lekarska pomoć na jednoj privatnoj beogradskoj klinici zbog ujeda pauka. Mnogima će ovo zvučati smešno ali izgledalo je veoma ozbiljno.

Muzičar je prenoćio u svojoj kući na Senjaku, a kada se probudio, jedno oko mu je bilo potpuno zatvoreno. Oteklina je bila toliko strašna da Bregović nije mogao da otvori kapak. Po savetu prijatelja, stavio je hladne obloge kako bi otok splasnuo ali to mu nije puno pomoglo. Nakon toga, usledila je alergijska reakcija.

- Brega je pomislio da je bolestan pa mu je palo na pamet da izmeri temperaturu. Ispostavilo se da je malo povišena, što je za njega retkost jer skoro nikada nije ni prehlađen, priča za štampano izdanje Skandala blizak prijatelj Gorana Bregovića, i dodaje:

- Sve i svašta mu je padalo na pamet, mislio je da mu je pukao neki nerv ili kapilar… Zatim se spakovao i otišao na privatnu kliniku.
Lekari su nakon pregleda ustanovili da je reč o ujedu pauka.

- Tražio je da mu daju neku injekciju protiv bolova i da mu, ako je to ikako moguće, otklone otok, pošto ništa nije video na levo oko. Doktorka mu je dezinfikovala mesto ujeda a onda je Brega krenuo kući, završava izvor.

Reklame

Ostavite komentar