Ceca preselila decu na Kipar

Izvor: Press online
Postavljeno 06 Sep 2011

Svetlana Ražnatović preselila je sina Veljka (14) i ćerku Anastasiju (13) na Kipar! Folk zvezda smatra da će njeni naslednici imati bolji život u ovoj ostrvskoj državi i odlučila je da ih ispiše iz britanske škole koju su pohađali u Beogradu i upiše ih na Kipru.

Kako saznaje Press od izvora veoma bliskog Ceci, na ovu njenu odluku uticao je niz događaja, a kap koja je prelila čašu bila je osmomesečna zatvorska kazna koju u svom domu izdržava sa sestrom Lidijom Ocokoljić.

- Ceca više ne želi da njena deca ispaštaju zbog nje! Dok su bili mlađi lakše su podnosili nedaće koje su je snašle, među kojima je najteže bilo hapšenje u policijskoj akciji „Sablja” 2003. godine i četvoromesečni pritvor. Međutim, pritisak javnosti na Veljka i Anastasiju postao je nepodnošljiv nakon majčine nagodbe sa tužilaštvom i priznanja krivice za nezakonitu prodaju fudbalera, zbog čega će državi platiti kaznu u visini od 1,5 miliona evra i biti u kućnom pritvoru do februara sledeće godine – kaže izvor Press-a.

Upravo zbog osude okoline Ceca se odlučila za krupne promene u životu – preseljenje porodice na Kipar, gde ima svoju vilu u Aja Napi.

- Veljko i Anastasija pohađali su britansku školu u Beogradu, a na predlog majke još pre dva meseca su odlučili da školovanje nastave na Kipru. Nedavno su spakovali kofere i napustili Srbiju, u koju će se vratiti kad im školske obaveze to dozvole. O njima se na Kipru brinu pevačicin zet Predrag Ocokoljić, koji tamo igra fudbal, kao i žena koja je godinama uz njih – kaže Cecin prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti.

Reklame

Ostavite komentar