Crne gaćice Dragane Mirković !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 26 Sep 2011

Vratila se Dragana Mirković posle duže pauze u „Grand“! Ljubila se s Lepom Brenom, ocenjivala kandidate za nove Zvezde Granda i pokazala gaćice publici!

Doduše, Gagine gaćice su bile crne, što će reći – teže uočljive, ali to nije omelo fotoreportera Kurira da obavi posao! Osim toga, dugo je naš paparaco čekao taj trenutak, budući da Mirkovićeva mesecima nije stajala na „Grandovoj“ pozornici.

A luče iz Kasidola izgleda bolje nego ikad. Zato niko i nije obratio pažnju na gaćice koje su virile ispod minića. Osim, naravno, paparaca Kurira!

Reklame

3 komentara

  1. ja >( said on 02/12/2011 at 09:23

    kakve gacice..daj molim te vi vise neznate sta da pisete gde ti na ovoj slici vidis gacice vidi se samo sjenka izmedju noge od haljine..tako da ne pisite gluposti,ona je jedina na estradi koja je bez skandala i nikada se nije skidala kao doticne ceca seka jelena i takooo……pozzzzzzz

  2. ja >( said on 02/12/2011 at 09:23

    tracccccccccccc glupost gacice se uote ne vide

  3. jelena said on 05/12/2011 at 12:19

    Nista se ne vidi, nije nasa kraljica Dragana Mirkovic kao ostale narodnjacke cajke. DRAGANA MIRKOVIC JE PRIMJER I POJAM PRISTOJNOSTI. A vi ste ocajni BOLESNICI,koji su promasili temu i OSOBU.Dragana naprijed – NAJBOLJA SI.

Ostavite komentar