Dado Topić tražio srpsko državljanstvo

Izvor: Kurir
Postavljeno 18 Sep 2011

Adolf – Dado Topić traži srpsko državljanstvo i pasoš! Pevač s porodicom već neko vreme živi u Beogradu i rešio je da to ozvaniči i „na papiru“.

- Dado očekuje da će ga dobiti, pošto već neko vreme živi u našoj prestonici sa sinom Reom i suprugom Mirjanom, koja je rođena Beograđanka – kaže naš izvor i dodaje:
- On mnogo voli Srbiju, pre svega Beograd, pa je tako pre dve godine rekao da želi da se preseli iz mesta Marina kog Trogira, gde je tad živeo u Hrvatskoj, kako bi njegov sin bio „svetski čovek iz svetskog grada“. Tom prilikom je rekao i da njegova žena žarko želi da se vrati u Beograd, kao i da je srećan što će biti blizu tašte Jane, koju obožava.

Kad smo pozvali vođu grupe Tajm, bio je iznenađen činjenicom da smo došli do ove informacije, ali zbog smrti prijatelja nije želeo da priča o ovome.
- Izgleda da vi znate više nego ja… Imao sam smrtni slučaj, mnogo mi je teško, pa vas molim da me pustite da odbolujem i da ovaj razgovor ostavimo za neka lepša vremena – rekao je Topić.

Ostaje da vidimo kako će naši susedi reagovati kad saznaju ovu vest. Nekako su prihvatili to što Seve, Nikolina Pišek i Marijana vole momke iz Srbije, ali kako će to što Hrvat želi da uzme srpsko državljanstvo…

Reklame

Ostavite komentar