Debakl Jelene Tomašević

Izvor: Kurir
Postavljeno 12 Sep 2011

Mali grad Smederevske tvrđave u petak uveče bio je gotovo pust, uprkos svečanom otvaranju manifestacije Smederevska jesen i najavljenom nastupu Jelene Tomašević.

Novopečena mlada je zbog slabog odziva publike (bilo je tek nekoliko desetina ljudi) otpevala samo dve pesme i napustila pozornicu, saznaje Kurir.

- Iako je ulaz bio besplatan, došlo je malo ljudi. Organizatori kažu da je razlog za lošu posetu na tvrđavi bio koncert grupe Tap 011, koja je iste večeri dupke napunila gradski trg. Nije pomoglo ni to što su pored Jelene nastupili i Bora Dugić i pevačka grupa Smilje – priča naš sagovornik.

Pošto Jelena ne komunicira direktno s medijima, pozvali smo njenog predstavnika za štampu i zatražili komentar za debakl u Smederevu.

- To nije bio Jelenin solistički nastup, ona je bila gošća, a koliko je meni poznato, to je bilo dešavanje za pojedine zvanice – kaže Jelenin PR Ninoslav Prodanović.
Da nije u pravu, uverili smo se na sajtu Turističke organizacije Smedereva, gde je navedeno da je ulaz na sve događaje u okviru Smederevske jeseni – slobodan!

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 12/09/2011 at 08:35

    Pa sta je tu Jelena kriva? Nije to njen debakl, vec onih koji su organizovali tu manifestaciju! Ocigledno je da ljudi u jednom gradu ne saradjuju, jer da saradjuju onda bi jedan dan bio jedan a drugi dan drugi koncert i ljudima bi dali sansu da vide oba!
    Ovako jedan drugome teraju inat!!!!! E tako ti je to u Srbiji!

Ostavite komentar