Goga Sekulić snima seriju u Meksiku

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 20 Sep 2011

Dobro je poznata informacija da je Goga Sekulić imala ulogu u trećem delu filma “Mi nismo Anđeli”, ali da su na insistiranje jedne njene koleginice sve njene scene izbačene iz istog. No, izgleda da će se domaća pevačica ipak ostvariti u glumi i to u svetskoj produkciji.

Naime, kako portal Opera-17.com saznaje Goga je dobila ponudu da zaigra u meksičkoj telenoveli i to u produkciji čuvene “Televise”. Da, dobro ste pročitali!

- Goga obožava glumu, ali nije ni sanjala o ponudi koju je slučajno dobila. Naime, pre nekoliko meseci sa ekipom CNN-a uradila je reportažu o Beogradu koja tek treba da bude emitovana. No, neki od producenata meksičke producentske kuće “Televisa”, koji su imali prilike da pogledaju neemitovani materijal, primetili su našu pevačicu i odlučili da joj ponude epizodnu ulogu u jednom novom projektu, jer kako su rekli, baš im je potreban lik poput nje - priča za Opera-17.com dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Ukoliko Goga i njen tim uspeju da se dogovore sa ljudima iz najbolje producentske kuće u svetu telenovela ona će krajem godine morati da otputuje u Meksiko kako bi snimila nekoliko epizoda u kojima se pojavljuje lik koji su joj ponudili da igra. Gogi je ponuđeno da glumi atraktivnu Ruskinju koja dolazi u Meksiko i na kratko ruši ljubavnu idilu glavnog ljubavnog para u seriji. Po scenariju, Goga bi trebalo da zavede glavnog muškog aktera i da mu napravi probleme sa devojkom. Njena uloga se pojavljuje tek u nekoliko epizoda, ali ako se pregovori završe pozitivno pevačica će već sledećeg meseca krenuti na časove španskog jezika i glume kako bi svoju ulogu odigrala što uverljivije – završava priču dobro obavešteni izvor.

Tragom ove informacije kontaktirali smo pevačicu koja je prvo bila iznenađena našim saznanjem, a zatim kratko prokomentarisala:

- Tačno je da je moj tim u pregovorima sa jednom meksičkom producentskom kućom oko mog pojavljivanja u telenoveli koja počinje da se snima krajem godine. Ne smem ništa konkretno da pričam na tu temu, ali ako se pregovori završe pozitivno biće to divna stvar za moju karijeru, a ja ću onda otkriti o čemu se tačno radi - bila je pomalo tajanstvena Goga u svom izlaganju za Opera-17.com.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 21/09/2011 at 07:27

    Zvezda se radja! HA, ha, ha………..

Ostavite komentar