Haris Džinović ostao kratak 10.000 evra

Izvor: Kurir
Postavljeno 19 Sep 2011

Haris Džinović ostao je kratak za 10.000 evra jer gazda diskoteke „Dajmond“ u Beču nije ispoštovao dogovor o honoraru za pevačev nastup u njegovom lokalu!

- Haris je trebalo da peva 16. septembra, ali se nije pojavio. Problem je u tome što mu gazda nije uplatio honorar avansno, kao što je bio dogovor, već je  hteo da to uradi tek nakon svirke – kaže izvor Kurira.

Kako bismo proverili ove informacije, pozvali smo pevača.
- Istina je sve što ste čuli, morao sam da otkažem nastup. S menadžerom tog kluba dogovorio sam se da mi se još 30. avgusta u Sarajevu plate tri hiljade evra, a zatim na aerodromu, pred nastup, preostalih sedam hiljada – kaže revoltirano Haris i nastavlja:

- Nisu mi se nakon toga javili ni on ni gazda kluba. Nekoliko dana pred nastup mi je gazda, izvesni Elvir, rekao da to nije njegov princip plaćanja i da neće unapred da daje ceo honorar. Sama činjenica da ni dva dana pred nastup, kad je bilo potpuno izvesno da ću se pojaviti i ispoštovati dogovor, nije želeo da mi plati, dovoljno govori, a pri tom je pričao kako će me dočekati limuzina i hotel sa sedamnaest zvezdica!
Pokušavali smo u više navrata da se čujemo s vlasnikom diskoteke, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Reklame

Ostavite komentar