I Emilija Kokić u beogradskoj Areni

Izvor: Story.rs
Postavljeno 20 Sep 2011

Članica grupe Riva i prva i jedina pobednica izbora za pesmu Evrovizije iz bivše SFRJ, Emilija Kokić, nastupiće na festivalu Volim Devedesete koji će se 8. oktobra održati u beogradskoj Areni

Vlasnica hitova Ja sam bila s njim, Javi se, Šta mi značiš ti nakon dve decenije ponovo će stati pred srpsku publiku, i kako sama kaže, ima pozitivnu tremu:

- Nije me dugo bilo i uželela sam se publike, ali imam blagu pozitivnu tremu! Mislim da će energija to veče u Areni biti više nego sjajna i od srca pozivam sve one koji su znali i još uvek znaju da uživaju u dobroj muzici da dođu da se zajedno prisetimo nekih lepih starih pesama – kaže Emilija.

Pored Kokićke, u Areni će nastupiti i njene koleginice Vlatka Pokos i Ivana Banfić i još dvadesetak izvođača sa prostora bivše Jugoslavije koji su obeležili poslednju deceniju dvadesetog veka.

Reklame

1 komentar

  1. Vitez said on 20/09/2011 at 17:53

    Da devedesete su obeležili oni koji su nastupali na Jugoviziji,Mesamu,sun.skalama.Bebi,Zorana,Ekstra Nena,itd.Zorana je 91 pobedila na medj.narod,festivalu pop i rok muz.Česme Turska. Šta su se ovi Đogani i Anabela utrpali i mislim da im nije mesto a oni eto glavni.Eh SRBIJO !!!!

Ostavite komentar