Jelena Dokić ostaje u Srbiji?

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 26 Sep 2011

Ovih sedam dana, koliko radim na padinama Fruške gore, više mi je nego prijalo. Srećna sam što sam ponovo sa svojom porodicom.

- Osećam se sjajno i od utorka ću početi teniske pripreme u Beogradu, izjavila je u ponedeljak za „Novosti“ teniserka Jelena Dokić, koja se prthodne nedelje nenajavljeno pojavila na imanju svog oca Damira u Vrdniku i, posle osam burnih godina sukoba pomirila sa njim.

Dokićevu smo „uhvatili“ telefonom, tokom jednog od treninga u okolini Vrdnika, gde je stigla u društvu dugogodišnjeg dečka Tina Bikića kojeg je njen otac, uprkos prethodnim nesporazumima, primio s velikom radošću. Jelena u ponedeljak nije bila raspoložena za opširniji razgovor, ali je Damir, kao i uvek, bio otvoren za „Novosti“.

- Stižemo u utorak oko deset u Beograd, a sledi konferencija za novinare u TK Partizan, gde će se Jelena, zahvaljujući našem porodičnom prijatelju i predsedniku Partizana Dušanu Grujiću pripremati do odlaska na prvi sledeći turnir – rekao nam je u ponedeljak, i dalje presrećan, Damir Dokić. – Reč je o turniru u Lincu, u Austriji, koji počinje desetog oktobra.

Jelena je, tokom boravka na Fruškoj gori, dva puta dnevno radila na fizičkoj pripremi: dva sata pre i sat i po posle podne. Sve napore je, ma koliko bili veliki, prema rečima Damira koji se, kao ni dečko Tino Bikić, od nje nije odvajao, izdržala je veoma dobro.

- Vreme nas je odlično poslužilo, pa će efekat tih napora sigurno biti veliki. U svakom slučaju, svaki dan i svaki sat iskoristili smo maksimalno – dodao je Dokić.

Pomirenje ćerke i oca posle osam godina je, inače, potpuno vratilo radost i toplu atmosferu u raskošnu kuću Dokićevih, u samom srcu Damirovog imanja na više od 30 hektara, na pitomim padinama Fruške gore, povrh Vrdnika.

- „Nervira“ me samo što Jelena uopšte ne prestaje da se smeje. Šalim se, naravno, svi smo presrećni i verujemo da su loše godine iza nas – obrazložio je presrećni Dokić.

Na pitanje gde će Jelena živeti ubuduće, Dokići, vele, još nemaju definitivan odgovor.

- Razgovarali smo, razume se, i o tome, ali definitivna odluka još nije pala – objašnjava Damir. – To ćemo još da vidimo. Sada je najvažnije da se ona vrati u top formu i opet postane ono što je bila. Nemam nikakvu dilemu da će u tome uspeti..

Reklame

Ostavite komentar