Jelena Dokić se vratila kod oca

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 22 Sep 2011

Jelena Dokić u četvrak se vratila u Srbiju i to kod oca Damira, sa kojim dugo nije imala kontakt. Teniserka, koja ima australijsko državljanstvo, stigla je u Vrdnik zajedno sa dečkom Tinom Bikićem, na imanje na kojem živi njen otac.

Dokićeva, koja je poslednji nastup zabeležila na Ju-Es openu, kada je poražena u drugom kolu od Jelene Janković, trenutno pauzira zbog povrede ramena.

Ona će u Srbiji pokušati da zaleči povredu i skine višak kilograma, kako bi u dobroj formi dočekala povratak na teren. Prema nekim izvorima ona je već u četvrtak u Vrdniku pretrčala osam kilometara, sa ciljem da smrša.

Jelena i Damir Dokić prekinuli su kontakte 2003. godine, kada se ona vratila u Australiju i uzela državljanstvo te zemlje. Dokić je svojevremeno optuživao Tina Bikića i njegovog brata Bornu da su najveći krivci za Jelenin teniski krah i da su nemilosrdno koristili njen novac i doveli je do siromaštva.

Damir Dokić je 2009. godine povodom izjave njegove ćerke koju su preneli australijski mediji, a u kojoj ona tvrdi da je bila zlostavljana, zapretio da će zbog lažnih optužbi ubiti ambasadorku Australije u Srbiji Kler Birgen.

Prilikom privođenja zbog tih pretnji, na Dokićevom imanju u Vrdniku pronađeno je oružje za koje nije imao dozvolu. Apelacioni sud osudio ga je zbog pretnji i nedozvoljenog posedovanja oružja na jedinstvenu kaznu zatvora od jedne godine. Njemu je naknadno uvažena molba za uslovni otpust, pa je u aprilu prošle godine pušten iz Kazneno-popravnog zatvora u Šapcu.

Reklame

Ostavite komentar