Jelena Golubović pokazala grudi

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 09 Sep 2011

Izgleda da rediteljku i glumicu Jelenu Golubović Španija toliko opušta da je ulaskom u Dalijev muzej rešila da pokaže svoje obline.

Naime, Jelena je bila toliko opčinjena voštanim figurama Salvadora Dalija i njegova žene Gale da je pozirajući pored jedne voštane figure povukla belu haljinicu tako da joj je jedna dojka ispala. Osmeh na njenom licu govori koliko je glumica bila srećna što će se taj trenutak ovekovečiti fotoaparatom, a ova slika zauvek biti u njenom albumu s putovanja.
- Eto šta vino i leto mogu da učine od običnog turiste i umetničke duše. A možda sam i ja preterala u želji da konačno nađem nekog svog Dalija – rekla je Golubovićeva za „novosti onlajn“.
Inače, ova umetnica je domaćoj javnosti poznata po svađi sa Vesnom Vukelić Vendi pre više od 10 godina, kada su zajedno gostovale u emisiji Jelene Baćić-Alimpić. Tada ju je Vukelićeva počastila uvredama da „liči na miša Rokforda“, da ima kratke noge i sitne oči, te da ne treba da se ekranizuje. Ni Jelena joj nije ostala dužna, pa ju je optužila da je postala prepoznatljiva zbog toga što se skinula, kao i da „ni s detetom nije uspela da nađe muža“.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 10/09/2011 at 07:18

    Sta je cudno za nju! Pa ocekivali smo skandaloznije stvari…… 

Ostavite komentar