Jelena Karleuša: Čeka me burna politička jesen

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 07 Sep 2011

Odmah posle koncerta koji će održati u Parizu 10. septembra, Jelena Karleuša (33) leti za Sevilju gde će se pridružiti suprugu i fudbaleru Dušku Tošiću koji će naredne četiri godine igrati za FK Betis.

A svima koji su se ponadali da će se Karleuša manuti politike, jer će živeti na relaciji Beograd-Sevilja, poručuje da su se grdno prevarili.

- Na koncertu u Parizu želim da pokažem da umetnici koji dolaze iz Srbije mogu da se pohvale svetskom muzičkom i scenskom produkcijom. Zatim odoh u Španiju gde ću ostati dok ne izaberem kuću u kojoj ćemo narednih godina živeti porodično. Pošto imam odrešene ruke da biram, izabraću dom sa velikim dvorištem i bazenom, kako bi Atina i Nika uživale. Pomagaće mi tri dadilje, kao i do sada, a ja ću žonglirati između porodičnih obaveza i karijere. Nisam mogla da poželim lepšu zemlju za život i odgajanje dece – kaže Karleuša za “Vesti“.

-Verujte, politici nikad nisam bila bliža, a ni putovanja me neće udaljiti od nje. Moj posao je i do sada bio da stalno putujem, da nedeljno promenim i po dve-tri države. Prema tome, uz dobru organizaciju, moj posao i moje političke aktivnosti neće stagnirati. Naprotiv – očekujte burnu jesen!

Reklame

Ostavite komentar