Jelena Karleuša se uselila u novu kuću

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 19 Sep 2011

Uz svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, a popularna pevačica Jelena Karleuša ovih dana to dokazuje jer je pored mnogobrojnih nastupa pronašla vremena i da se pozabavi pronalaženjem novog doma u španskom gradu Sevilji, gde njen suprug Duško Tošić trenira.

- Oduševljena sam Španijom! Sevilja je prelep grad, sa fantastičnom klimom i arhitekturom od koje zastaje dah! Boravak sam iskoristila da s agentom pronađem odgovarajuću kuću i u tome sam uspela. Duško i ja smo izabrali vilu u klasičnom španskom stilu, gde ćemo porodično uživati, a najviše Atina i Nika, zbog prelepog dvorišta sa bazenom i palmama – ekskluzivno je za „Alo!“ otkrila Jelena, koja će ipak nakratko morati da prekine boravak u Sevilji kako bi nastupila u Ljubljani, a otkrila nam je i koliko je ponosna na supruga.
- Klima u Sevilji je topla, a ljudi i više nego srdačni. Veoma sam ponosna na muža jer je Betis veliki klub, ali i oni su dobili najboljeg levog beka. Fanatično sam kupovala sve novine jer je Duško tamo na svim naslovnim stranama, a ja sam ipak njegov najveći fan. Nažalost, morali smo da se rastanemo jer imam zakazan nastup u Ljubljani, ali se uskoro sa decom vraćam u Sevilju – dodala je popularna pevačica, koju smo zatekli i fotografisali u odličnom raspoloženju dok je sa suprugom provodila vreme šetajući gradom.

Reklame

Ostavite komentar