Još malo o Jeleni Žeželj

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 22 Sep 2011

Ovih dana se proširila vest kako će Jelena Žeželj između ostalih voditi vremensku prognozu u okviru jutarnjeg programa, da će se na mestu voditelja naći još neki “poznati” likovi…

Sve do toga da je za Žeželjku lično urgirao i Nenad Čanak! Koliko smo uspeli da saznamo, Nenad Čanak je danas u skupštini i trenutno se bavi amandmanima, te nismo sigurni da baš ima vremena da se zabavlja sa „karijerom” Jelene Žeželj! A sa TV Prve smo dobili informaciju iz PR službe da će obećano biti i ispunjeno, tako da je jutarnji program uveliko u pripremi:

“To će biti rad domaćeg i internacionalnog tima, nešto što do sada nije viđeno na našim televizijama!” poručili su sa Prve, naravno napomenuvši da će nam se dopasti i nova lica koja ćemo videti u ovom programu.

Niko nije spominjao Jelenu Žeželj, možda zato što je se ne sećaju, ne znaju za nju, jer je možda, sve to bio plod njene mašte, neostvarene ambicije ili želje za novih „pet minuta slave”!? Do nje nismo uspeli da dođemo da bi nam otkrila šta je u ovoj priči „njena istina”, jer telefonske brojeve menja “kao čarape”.

Reklame

Ostavite komentar