Kakvi su planovi Marijane i Nemeša ?

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 04 Sep 2011

Ljubav između pobednice Velikog brata, Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića Nemeša, pobedila je sve prepreke, medijske napise, Nemeševu tvrdoglavost i daljinu koja ih razdvaja, rekla je Marijana.

Hrvatski mediji prenose da će se Marijana, sredinom septembra, suočiti sa bivšim suprugom na ročištu za razvod, a nakon toga može da planira i eventualni zajednički život sa svojim rijaliti dečkom. “Veliki brat” se završio ali mi ga i dalje ne zaboravljamo zahvaljujući “fatalnoj ljubavi” između Šibenčanke Marijane Čvrljak i našeg Nikole Nemeševića Nemeša. Njih dvoje su savladali sve prepreke koje su sami semi postavljali, uz pomoć novinara, naravno, i srećni su u ljubavi. 

“I dalje smo u stabilnoj vezi, a viđamo se kad nam to obaveze dopuštaju. Nemeš i ja se još uvek jako volimo iako je on u Beogradu, a ja u Kninu”, rekla je Marijana Čvrljak za 24 sata. Nakon tri nedelje provedene u Beogradu kod Nikole, Marijana živi u Kninu s roditeljima, u svojoj sobi. Kaže da još ne planira zajednički život s Nikolom.

“Tek razmišljam o kupovini stana od glavne nagrade i to je sve što ću reći”, Šibenčanka nije htela previše da otkriva o svojim planovima. Nije otkrila hoće li se preseliti u Zagreb. Prvo ročište za razvod od supruga Ivana, Marijana ima zakazano sredinom septembra pa će više o planovima za budućnost možda reći kada razvod bude iza nje.

Reklame

Ostavite komentar