Kolege zaboravile na Luisa

Izvor: Kurir
Postavljeno 09 Sep 2011

Prošlo je tek 40 dana otkad je Ljubiša Stojanović Luis tragično preminuo, a kolege sa estrade su ga, izgleda, već zaboravile.

Četrdesetodnevnom pomenu čuvenom pevaču, održanom juče na groblju u Borči, osim članova porodice, prijatelja i članova benda, prisustvovao je samo Đorđe David.

Njemu svaka čast, ali „prijatelji“ koji su bili na Luisovoj sahrani, a juče su imali pametnija posla, trebalo bi da se zabrinu. Tada, na ispraćaju prerano umrlog kolege, utrkivali su se u izjavama o prijateljstvu i druženju s njim.

Trebalo bi da znaju da se računaju dela, a ne reči. Juče ih nije bilo!

Reklame

2 komentara

  1. jasna said on 10/09/2011 at 04:09

    to je to, radi svoje licne promocije daju izjave o tom velikom prijateljstvu. luis je bio, a i ostat ce legenda, njegove pjesme ce zivjeti u ljudima, a neljudi ce opet cekati da se dogodi neko zlo sa nekom poznatom osobom da bi mogli na sva zvona izjavljivati kako su tuzni, utuceni i tome slicno.

  2. SvetlanaP said on 10/09/2011 at 07:21

    Sva ta bulumenta od “pevaca” je gomila praznoglavaca…. Luisu i ne moraju da dodju, on je ostavio svoj pecat i na  srecu ima porodicu! Ko se danas jos seca Minimaxa od nih, a da njega nije bilo ne bi ni 90% njih! 

Ostavite komentar