Kreće novi talas otkaza na „ružičastoj“ televiziji

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 01 Sep 2011

Kako tvrdi izvor lista Alo, od septembra će se na „ružičastoj“ televiziji pojaviti neka nova lica, dok će neka stara morati da odu, i to sve po želji Sorosa, koji je u dogovoru sa Željkom Mitrovićem tako odlučio. Cilj je jasan i precizan – poboljšanje gledanosti, iako „Pink“ i dalje važi za najgledaniju komercijalnu televiziju.


- Željko Mitrović je u dogovoru sa gospodinom Sorosom odlučio da od sledećeg meseca poboljša gledanost i kvalitet svoje televizije, tako da će dovesti neke nove ljude, a neki koji su već tu i koji prave „gužvu“ moraće da odu. Pored toga, emisije koje nemaju visoke rejtinge biće ugašene, a umesto njih biće emitovane neke nove. Svi koji do sada nisu uspeli da se snađu u poslu, a pružena im je prilika, moraće da potraže sreću na nekom drugom mestu. Uskoro će početi potpuno nova programska šema, a za to će biti potrebni ozbiljni i odgovorni ljudi. Činjenica je da su sada rejtinzi mnogo manji nego što su bili poslednjih nekoliko godina i Mitrović i Soros gledaće da zajedničkim snagama poboljšaju to, a u tome će im pomoći i „sveža krv“. Najverovatnije će i u menadžmentu kompanije doći do nekih promena, ali to još nije precizirano – priča izvor blizak kompaniji „Pink Media Group“.
Kada smo pozvali potpredsednicu „Pink internešenel kompani“ Tatjanu Vojtehovski kako bismo potvrdili ovu informaciju, kratko nam je prokomentarisala da je njihova kompanija uvek raspoložena za saradnju sa novim ljudima.

- Mi smo uvek otvoreni za saradnju i za nove ljude koji hoće da rade i uče. Novih emisija svakako će biti, a o otkazima nema ni govora – izjavila je Tanja Vojtehovski za naš list.
Podsećanja radi, Soros će u Mitrovićevu medijsku imperiju uložiti čak 150 miliona evra, pa je očekivano da će za uloženi novac tražiti da njegovi ljudi učestvuju u ključnim odlukama. Ali, Željko Mitrović sigurno zna da besplatan ručak ne postoji!

Reklame

Ostavite komentar