Lepa Brena i Dragana Mirković bile u provodu

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 25 Sep 2011

Istorijsko pomirenje Dragane Mirković sa čelnicima „Granda“ (prvo sa Lepom Brenom, a nedavno i sa Sašom Popovićem) krunisano je noćnim provodom legendarnih folk pevačica!

Naime, dve koleginice su sele u Brenin automobil i uputile se ka jednom poznatom zemunskom restoranu, a ekipa našeg lista ekskluzivno je zabeležila svaki trenutak njihovog druženja. Na pola puta, Dragana je izašla iz „mercedesa“ i premestila se u auto kod svog supruga. U restoran su ušle negde pre ponoći, a izvor koji se našao u istom lokalu rekao nam je da su pevačice sve vreme bile raspoložene.

- Brena je pila vino, a Dragana flaširanu vodu. Sve vreme su se smejale i čavrljale. Bilo je očigledno da su obe uživale u ćaskanju i ovom neobičnom posleponoćnom druženju. Unutra je sa njima bio i Draganin muž Toni i neka plava devojka, verovatno njihova zajednička prijateljica – rekao nam je gost koji se zatekao na licu mesta.

Koleginice su se zadržale na večeri oko tri sata. Naš paparaco ih je sačekao na ulazu, a kada su se pojavile oko jedan sat iza ponoći, bile su vidno raspoložene! Brena je u jednom trenutku odvojila svoju prijateljicu Gagu sa strane i počela da joj nešto objašnjava. Nakon nekoliko minuta stigao im je i prevoz, u koji su se spakovali svi zajedno, a mi smo uspeli da čujemo i gde su se folk zvezde uputile dalje.

- A sada, pravac kući, da se odmorimo malo – rekla je Mirkovićeva svojoj drugarici Breni.
Kada je gazdarica „Granda“ ulazila u automobil, primetila je našeg paparaca i pozdravila ga širokim osmehom.

Reklame

1 komentar

  1. draganin fan said on 25/09/2011 at 11:39

    pa istina je one su se izmirile a i u sinocnoj esmiji zvezde granda
    kad je brena usla u studijo dragana je potrcala prema njoj i zagrlile su se…ipak lepa brena dragani nije ni do koljena..poceo im grand propadati pa zovu draganu..DRAGANA KRALJICE

Ostavite komentar