Ludorije Goce Tržan !?

Fotke postavljene 28 Sep 2011


Da li je tačna ona narodna “da posle razvoda glava poludi”, ne znamo, ali sigurni smo da je Goca imala itekako dobar povod za dobro raspoloženje.

Pevačica je dala sve od sebe da zabavi prisutne, oznojivši se kao da je sredina leta! Svoj već ustaljeni repertoar hitova, od “Stoperke” do “Bumeranga” prvo je začinila vatrenim plesom sa jednim od članova benda. “Idemo malo da razbijemo ovu učmalost, leto još uvek traje”, rekla je Goca, a zatim svoju desnu nogu “opružila” među noge zbunjenog gitariste. Nekoliko minuta posle, na binu je pozvala profesionalnu plesačicu, sa kojom je odigrala mali “prljavi ples” i pokazala izdržljivost koju je stekla u “Survajveru”. Da Goci kondicije definitivno ne manjka uverio se i pevač Nemanja Stevanović.

“A sada jedan prezgodan mladi dečko, mislim da mi sve devojke zavide što sad nisu na mom mestu” kazala je Goca, a zatim sa njim otpevala svoj veliki hit “Krug oko ponoći”.

Nakon Nemanje, na scenu je opet stupila plesačica, ali ovaj put se Goca toliko zanela, da smo objektivom našeg fotoaparata “zakačili” i ono što se obično ne vidi! Ipak, ovoga puta Tržanka se potrudila da uklopi boje garderobe sa donjim vešom, verovatno je pomislila na to da će se u nekom momentu i videti… Šobiznis je to i mora se misliti na sve. Nismo primetili da je na nastup stigla sa “pratiocem”, niti da je nekome posvetila pesmu… Izgleda da je još uvek sama i slobodna.

Izvor: Svet.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

2 komentara

  1. Milena said on 29/09/2011 at 21:27

    E Droco Droco, tones sve dublje i dublje.

  2. Stojko said on 05/10/2011 at 23:27

    Jbg-a moz’ da smrsa samo ako je bace na pusto ostrvo..xD Sprdnja,trange-frange zajebancija.

Ostavite komentar