Marina Tadić tuži Ivicu Dragutinovića!?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 01 Sep 2011

Iako su njihovi prijatelji mislili da će se strasti nakon skandala na jednom prestoničkom splavu kada je došlo do šamaranja smiriti, Skandal prenosi da Ivica Dragutinović i Marina Tadić nemaju nameru da sve tek tako zaborave. Nastavak sledi, i to na sudu.

Kako su mediji već prenosili, do skandala je došlo kada je Ivica išamarao Marinu zbog toga što ga je ona čitavo veče gađala kockama leda u glavu. Iako su njih dvoje pre dva-tri meseca počeli druženje, nije im puno trebalo da se posvađaju. Čarkanja su počela još od ranije, pa je Ivica rešio da izbegava Marinu. Očigledno joj to nije prijalo, pa je rešila da ga izazove, ne znajući da će “popiti šamar”.

Ivicu nagovaraju da podnese prijavu protiv Marine zbog uznemiravanja, a Marina razmišlja da se obračunaju na sudu, jer joj se po glavi mota i da tuži svog bivšeg prijatelja. Jedno je sigurno niko nikome neće ostati dužan.

- Ivica je s prijateljima došao u četvrtak uveče na splav a iste večeri je trebalo da se pojavi i Marina, ali zbog navodnih obaveza, nije došla. Ivica je bio obavešten da ga ona očekuje, ali ga je bolelo uvo za to. Pošto svi znaju da je Marina izuzetno temperamentna osoba, jasno je da se sve ovo neće tako brzo i lako zaboraviti. Marina ne prašta ni sitnije stvari, a da će mu za ove šamare vratiti kad tad, niko ni ne sumnja, rekao je izvor blizak ovim nekadašnjim prijateljima.

Očekuje se dalji razvoj situacije…

Reklame

Ostavite komentar