Milan uspeo da raskine ugovor sa Grand produkcijom

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 25 Sep 2011

Posle godinu i po dana svađe, pretnji, brojnih neuspešnih sastanaka i pokušaja pomirenja Saša Popović, direktor Granda raskinuo je ugovor sa Milanom Stankovićem, pišu beogradski mediji.

Sada već bivši Grandov pevač moraće da plati određenu sumu kao obeštećenje kući koja je uložila u njegovu karijeru i od anonimnog medicinskog tehničara iz Obrenovca napravila zvezdu.

Koliko je novca tačno u pitanju nije poznato, ali kako se priča na estradi, Stanković će navodno Popoviću platiti 50.000 evra i to u nekoliko rata kada konačno počne ponovo da nastupa.

Iako je pre godinu i po dana tvrdio da je u karijeru Stankovića uložio dva miliona evra, Saša je posle svih natezanja sa bivšim pulenom rešio da spusti loptu, jer je shvatio da od njega nikada neće izvući novac, prosto zato što ga nema.

Milan je, pišu mediji, presrećan što se njegova agonija konačno završila i odmah se bacio na snimanje albuma i ugovaranje tezgi.

Ni Stanković, ni Popović se nisu oglašavali po pitanju raskida ugovara, ali nema sumnje da će direktor Granda o ovome uskoro javno progovoriti.

Reklame

Ostavite komentar