Milorad Čavić ima novu devojku

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 20 Sep 2011

Milorad Čavić odnedavno je u vezi sa koleginicom, plivačicom Miroslavom Najdanovski. Novopečeni par primećen je pre nekoliko dana na ručku u drajv in “Mekdonaldsu“ u Novom Beogradu, gde su osim zaljubljenih pogleda delili i hranu iz istih tanjirića, ne skrivajući se od pogleda znatiželjnika.

Nakon ručka par se zajedno uputio u pravcu Čavićevog stana. Poznato je da Čavić već neko vreme trenira u Italiji kod čuvenog stručnjaka Andrea di Nina, a odnedavno mu se pridružila i Miroslava, što je odmah izazvalo spekulacije da između dvoje kolega postoji nešto više.

Pre romanse sa Miroslavom, Čavić je bio u višegodišnjoj vezi sa odbojkašicom Ivanom Đerisilo, te je očigledno da je atraktivni plivač slab na sportistkinje. Milorad i Ivana više puta su raskidali i mirili se, a kraju njihove veze kumovale su i različite profesionalne obaveze.

Iako je često izjavljivao da namerava da se oženi Srpkinjom, Čavić nikada za medije nije želeo da govori o svom privatnom životu i devojkama s kojima su ga povezivali.

Reklame

Ostavite komentar