Mis lipovičkih noći – Era spreman k´o zapeta puška

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 07 Sep 2011

Tradicionalni  izbor „Mis lipovičkih noći 2011“, koji organizuje po dvadeset i šesti put poznati estradni šmeker, Era Ojdanić, održaće se u nedelju, 11. septembra u Meljaku u motelu „Era i sin“.

 

Ovaj poznati izbor, koji je bio čuven i u staroj Jugoslaviji je do sada lansirao mnoge lepotice, koje su se kasnije proslavile na drugim izborima. Tako je, na primer, jedna od pobednica u Meljaku, Ana Šargić, postala mis Jugoslavije 2002, pa Suzana Milutinović, koja je 2003. godine bila mis turizma planete i mnoge druge.

Pošto je Era omiljen među kolegama, a posebno, među koleginicama, na ovu njegovu modnu feštu dolaze mnoge poznate estradne ličnosti: Maja Nikolić, Čeda Čvorak, Bora Drljača, Saša Popović i drugi.

- I ovog puta spremam spektakl. Uz druženje sa kolegama sa estrade i misicama spremam bogatu gozbu, dobru zabavu za nezaborav. Ko dođe u nedelju u Meljak neće se pokajati, a doživljaj će dugo pamtiti i prepričavati – rekao nam je Era Ojdanić.

Reklame

1 komentar

  1. ČAČAK said on 12/09/2011 at 16:37

    Sinoć se održao Miss lipovačkih šuma. Era je bio dobar domaćin, ni jedna devojka nije “iskorišćena” pošto se ta tema stalno pominje…tračeva će uvek biti i onih ljudi koji nemaju svoj život pa zabadaju nosu u tuđi. Nisam uopšte zadovoljna izborom Miss devojke ali dobro ukusi su različiti, i ako nije lepa niti dobro građena umela je da šarmira žiri. Miss publike je ipak najbolja nagrada jer publika šta odluči to je realno. Tako da ta devojka zaslužuje pravu titulu.

Ostavite komentar