Muž Selme Hajek priznao sina sa Lindom Evanđelistom

Izvor: trojka.rs
Postavljeno 13 Sep 2011

Iako ga je Linda davno tužila za očinstvo, milijarder Fransoaz Anri Pino nikada nije progovorio o svom četvorogodišnjem sinu Avgustinu. On je dečaka napravio dok je bio u kratkom prekidu sa ovim suprmodelom.

Francuski milijarder Fransoaz Pino, suprug glumice Selme Hajek, progovorio je o odnosu vanbračnim sinom Avgustinom Džejmsom, kog ima sa supermodelom . Pino je otkrio da je četvorogodišnjak deo njegove porodice i da ga često posećuje. Dečaka je prihvatila i Selma, a odlično se slaže i sa svojom trogodišnjom polusestrom Valentinom.

Milijarder je odbacio optužbe advokata Linde Evanđeliste, koji je rekao da Pino za svoga sina nije dao ni novčić nakon njegovog rođenja. Suprug Selme Hajek je istaknuo i da je dečaka priznao čim se rodio.

-Kad god je moguće, Avgustin je sa mojom porodicom, bilo u Francuskoj ili Americi-, dodao je Pino. Linda, koja je s Francuzom imala aferu dok je on bio u pauzi sa Selmom, traži 46 hiljada dolara alimentacije mesečno i 80 hiljada dolara godišnje za dadilju.

Pinoov advokat ju je zbog toga optužio da želi dadilju koja će s detetom biti 24 sata jer ne želi biti sama sa sinom. Ona je svoj zahtev objasnila ovako:

-Kad nisam na poslu, radim na svom izgledu. Moram ići u teretanu, na tretmane ulepšavanja. Poput sportista, moram se brinuti da radi sledećeg posla ostanem u formi. Kad radim, to se može protegnuti na 16 sati na dan-, piše dailymail.co.uk.

Reklame

Ostavite komentar