Nataša Bekvalac: Zaljubljena sam kao nikada pre

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 05 Sep 2011

Nezapamćena medijska buka podigla se oko navodne veze između albanskog tajkuna i novosadske barbike Nataše Bekvalac. Svi smo bili sumnjičavi, ali nakon što je budno oko paparaca uslikalo dvoje “golupčića”, prvo na jahti, a zatim i u noćnom provodu, nije više bilo svrhe poricati vezu.

Sad, izvori bliski atraktivnoj pevačici tvrde da se Nata zaljubila do ušiju i da je u oblacima… A ni Čazim Osmani nije ništa bolji. Čak šta više, na sve je spreman kako bi je zadržao kraj sebe.

- Nataša je svesna u šta se upustila. Znala je da bi Srbija lakše prihvatila i Hrvata i muslimana, ali Albanca- teško, započinje priču izvor blizak pevačici.

Nakon toga, Nataša Bekvalac je razapeta, i stavljena na stub srama, a uvrede su prštale na sve strane. Porodica Bekvalac je bila u šoku kada je saznala za njenu vezu s Albancem, ali sada su se strasti smirile,prenosi pisano izdanju Sveta.

- Kada smo se čule poslednji put rekla mi je: Zaljubljena sam kao nikada pre. Jednostavno ne znam šta mi je. Ne sećam se kada sam ovako letela, priseća se njena bliska prijateljica razgovora s Natašom, i nastavlja:

- Tada sam znala da je đavo odneo šalu i da je priča o Nataši i Ćazimu veoma ozbiljna.

Nataša je otkrila svojoj drugarici na koji ju je način Ćazim osvojio. “Pala” je na njegovu galantnost, manire pravog džentlmena, ali ono što joj se kod njega najviše dopalo je osećaj sigurnosti koji joj pruža.

Ali ni Čazim nije ravnodušan, pažljiv je i nežan prema njoj, obasipa je skupim poklonima i ljubavnim SMS- ovima i pozivima, pa im se i jedan dan razdvojenosti čini kao čitava večnost.

I njen otac je prešao preko svega i prihvatip vezu njegove mezimice i albanskog biznismena:

- Nikada svom detetu ne bih okrenuo leđa jer smatram da roditelj to sebi ne sme da dopusti, i jednostavno nema prava na to, rekao je tata Bekvalac.

Ono što je sigurno je da će Nata i Osmani još dugo biti na meti paparaca i medija, a kako će se stvari dalje razvijati, čuće se i videti…

Reklame

1 komentar

  1. Stojko said on 05/10/2011 at 23:24

    Ntc ntc ntc Puuuu

Ostavite komentar