Nije nas lagao: Miloš Bojanić ušao u politiku

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 27 Sep 2011

Miloš Bojanić je rešio da se politički angažuje, tako da je juče i zvanično postao član Srpske napredne stranke! Naime, juče oko podne, Bojanić je posetio Aleksandra Vučića u prostorijama najpopularnije opozicione partije u Novom Beogradu, gde je potpisao pristupnicu i tako se pridružio naprednjacima.

Na pevačevu žalost, predsednik stranke Tomislav Nikolić nije bio prisutan jer se nalazi u Rusiji, ali ga je zato lično dočekao zamenik predsednika stranke Aleksandar Vučić, s kojim je Miloš popio kafu i vodio neobavezan razgovor i kome je na poklon doneo jednu rusku votku i viski. Kada je potpisao članstvo, Vučić je pregledao popunjen formular i tom prilikom izrazio zadovoljstvo zbog ovog „pojačanja“. Folker je nekoliko puta izjavio da se za SNS odlučio jer mu ljudi poput Tome i Aleksandra ulivaju poverenje i da i oni isto kao i on vole Srbiju i ljude koji tu žive, pa je to potvrdio i ovog puta.
- Veliko mi je zadovoljstvo što sam se priključio Srpskoj naprednoj stranci i celim svojim srcem ću biti uz njih. Ja sam uvek bio uz ljude koji vole Srbiju i srpski narod i zato mislim da su Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić pravi izbor – rekao je za naš list popularni Braćala.
I Vučić je takođe izrazio veliko zadovoljstvo zbog novog člana.

- Drago mi je za svakog čoveka koji se priključi našoj stranci, a pogotovo što naša zalaganja ceni i čovek poput Miloša Bojanića – izjavio je zamenik predsednika najpopularnije opozicione partije kada se obraćao Bojaniću.
Dakle, sudeći po tretmanu koji je pevač imao, čelnici SNS-a su njegov dolazak shvatili kao ozbiljno pojačanje pred kampanju koja zvanično sledi početkom naredne godine, a nezvanično već uveliko traje. Kakva će sve zaduženja u okviru borbe za glasove Braćala imati, te na koji način će unaprediti naprednjake, ostaje da se vidi.

Reklame

Ostavite komentar