Nova programska šema Happy televizije

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 27 Sep 2011

Happy televizija 1. oktobra 2011. godine počinje sa prikazivanjem novih sadržaja u okviru jesenje programske šeme. Gledaoci ove televizije imaće priliku da uživaju u velikom broju novih emisija, nagrađenih domaćih i stranih filmova i serija, te animiranim filmovima i brojnim drugim iznenađenjima.

Jedna od novina je dnevni porodični kviz „Naslovna strana“, čiji je autor dugogodišnji novinar Nikola Nešković, poznat i kao tvorac više od pet hiljada emisija ikultnih kvizova kao što su „Slagalica“, „Mozgalica“, „Sfinga“, itd. Happy je jedina televizija sa nacionalnom frekvencijom koja ima dečiji program u trajanju od šest sati. Dečiji program televizije Happy svakog dana gleda više od 100 hiljada dece uzrasta od jedne do 14 godina, što je čini ubedljivo najgledanijom nacionalnom televizijom u periodu od 8 do 14 časova.

Još jedna novina u programskoj šemi Srećne televizije je nedeljni talk- show „Granica“, koji će voditi novo lice televizije Happy, glumica Jelena Helc koja je bila voditelj “Parova”.

- Svakog četvrtka dočekivaću Vas sa pitanjem da li želite da pređete Granicu – zaintrigirala je Helcova na promociji objasnivši da će njena emisija ugostiti poznate ličnosti iz sveta kulture, politike i estrade, koji će diskutovati uz aktivno učestvovanje publike, studenata novinarstva, na
najrazličitije socijalne fenomene i tako pokušati da razreše brojne dileme.

U novom ambijentu, sa novim domaćinima, zabavna emisija „Jedna želja, jedna pesma“, pružiće i ove jeseni gledaocima Srećne televizije mnogo dobrog zvuka, za koji će biti zaduženi poznati pevači narodne muzike. Oni će u svake srede od 20 časova ispunjavati gledaocima muzičke želje, uz podršku orkestra Miše Mijatovića.

Reklame

Ostavite komentar