Nova serija o Keri Bredšo

Izvor: starmagazin.rs
Postavljeno 13 Sep 2011

Na malim ekranima opet će se pojaviti Keri Bredšo, ali 20 godina mlađa. U novoj seriji Keri će biti srednjoškolka. Posle nagađanja da će knjiga “Kerini dnevnici” doživeti ekranizaciju, ta vest je potvrđena.

U knjizi Kendis Bušnel opisan je životni period popularne novinarke pre nego što je stigla u Njujork, a seriju će raditi producenti popularne “Gossip Girl”.

Bušnelova je knjigu napisala 2010. a u njoj se pojavljuju Kerin dečko iz srednje škole Sebastijan Kid, najpopularnija devojka u školi Dona La Dona i Kerine mlađe sestre Misi i Dorit. Radnja se dešava 80-ih godina prošlog veka i opisuje kako je Keri stigla sa srednjeg zapada u Njujork.

U knjizi nema Kerinih prijateljica Šarlot i Mirande, ali se Samanta pojavljuje u ulozi Kerinog spasioca pošto ona stigne u veliki grad. Serija će se emitovati na televiziji CW koja prikazuje hit serije i rijalitije “90210″, “America’s next Top Model” i “Gossip Girl”.

Scenario za setiju će pisati Ejmi Haris koja stoji i iza “Seksa i grada”. Priča se da će u seriji glumiti sestra Meri Kejt i Ešli Olsen – Elizabet Olsen, nećaka Džulije Roberts – Ema, Selena Gomez- devojka Džastina Bibera i glavna zvezda “Gossip Girl”- Blejk Lajvli.

Reklame

Ostavite komentar