Novak Đoković snima film

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 14 Sep 2011

Bliži se vreme kada će ceo svet uživati u Novakovim majstorijama i na velikom platnu. Ideja da se upusti u glumačke vode nije nova kod Đokovića, ali naš as je otkrio da na stolu ima par konkretnih ponuda, koje ozbiljno razmatra i zbog kojih je spreman da započne holivudsku karijeru čim mu to vreme dozvoli.

- Zašto da ne. Mogao bih da prihvatim uskoro neku ulogu, ako budem imao vremena. Voleo bih to. Šou biznis je nešto što me zanima, volim da gledam filmove i deo svega toga. To je i deo moje ličnosti – rekao je Novak, koji nije želeo da otkrije da li će prvu ulogu imati na televiziji ili filmskom platnu. – To su stvari koje neće uticati na moj tenis i profesionalni život, ali me čine srećnim, donose mi energiju i vode u pozitivnom smeru.

Dok Amerikanci veruju da će se Nole pojaviti u nekom od holivudskih ostvarenja, s obzirom na odlične veze agencije CAA koja ga predstavlja i brojnih filmskih studija u Kaliforniji, daleko izglednija varijanta je da Đoković bude glumac u nekom od srpskih ostvarenja. Konkretno, reč je o nastavku filma „Montevideo, Bog te video“, gde je naš teniser već, navodno, dao načelni pristanak da bude deo priče.

Novak je prethodno dobijao ponude da se pojavi u blokbasteru „Ajron men“, zatim i seriji o kralju Aleksandru.

Reklame

Ostavite komentar