Odloženo venčanje Ivane Selakov i Predraga Mirkovića

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 17 Sep 2011

Ivana Selakov (32) i njen verenik Predrag Mirković (26) neće se venčati ove jeseni, kako su ranije najavljivali. Par je u idiličnoj romansi tri godine, a letos su u medijima pričali kako na jesen planiraju da svoju snažnu ljubav krunišu brakom. Ivana sa svojim izabranikom već više meseci živi u stanu koji su zajedno kupili.

Od momenta kada su započeli zajednički život Ivana i Predrag razmišljaju o venčanju i potomstvu, ali po svemu sudeći, njihova ideja neće biti realizovana do kraja ove godine. Osnovni razlog jeste, kako kažu, obostrana posvećenost poslovnim obavezama.

“Toliko imam obaveza da nemam vremena ni sa drugaricama da popijem kafu, a da ne pričam kako ne stižem mesecima da posetim roditelje u Somboru. Peđa i ja zajedno pripremamo moj drugi album, tako da smo baš prebukirani. Zbog silnih obaveza rešili smo da do daljneg ideju o venčanju stavimo u drugi plan”, objašnjava pevačica.

Ona dodaje da sa Peđom savršeno funkcioniše: “Ponosni smo kada pogledamo što smo zajedničkim snagama obezbedili i to samo poboljšava našu vezu. A takođe, kako godine prolaze, sve jače osećam materinski instinkt”.

Reklame

Ostavite komentar