Policija hapsi Anu Nikolić

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 11 Sep 2011

Pevačica Ana Nikolić (32) ponovo nije došla na suđenje zbog vožnje u pijanom stanju, pa je sud izdao naredbu srpskoj policiji da joj uđe u trag!

- Nikolićeva se nije pojavila ni na trećem suđenju, a iz Paraćina nam je stigla povratnica da se ona odselila sa adrese na koju smo joj treći put slali poziv. Ona je policiji dala jedino tu adresu, pa sada ne znamo kako da je nađemo. Sada smo poslali dopis policiji da je nađe na adresi u Beogradu, jer je poznato da ovde živi više godina. Međutim, ukoliko se utvrdi da je nedostupna, mi ćemo privremeno prekinuti postupak protiv nje, ali će policija i dalje nastaviti potragu za njom - kaže izvor iz beogradskog Prekršajnog suda, koji Nikolićeva zaobilazi u širokom luku.

Sagovornik napominje da u slučaju prekida postupka „devojka od čokolade“ neće izbeći kaznu koja je čeka.

– Ukoliko uspeju da okrivljenoj uđu u trag i pronađu je na njenoj beogradskoj adresi, biće joj uručen poziv i protiv nje će se normalno nastaviti postupak - navodi sagovornik lista “Alo!”.

Međutim, sagovornik iz policije sumnja da Nikolićeva čeka da zastari prekršajni postupak protiv nje.

– Očigledno je da je Nikolićeva slagala policiju prilikom hapšenja i namerno im dala lažnu adresu. Posle dve godine zastareva prekršajni postupak protiv nje, pa namerno izbegava sud - kaže izvor iz policije.

Za zgodnom Paraćinkom optuženom da je u novembru prošle godine vozila „mercedes ML“ sa 2,03 promila alkohola u krvi i pretila policajcima da će ih poslati na Kosovo ubuduće će tragati srpski „plavci“.

Potragu mogu jedino da im olakšaju fotografije u kojima pevačica pokazuje svoje vitko telo na jahti u Crnoj Gori, gde je nedavno snimljena sa dečkom, ruskim tajkunom. Mogu da se raspitaju i kod hrvatskih kolega da li su, osim oblina srpske pevačice, skenirali možda i njenu adresu iz pasoša, kada je pre mesec dana boravila u Dubrovniku.

Inače, Nikolićevoj za vožnju u pijanom stanju preti kazna od 15 do 45 dana zatvora, ali je alternativa novčana kazna od 100.000 do 120.000 dinara. Pevačici će takođe dozvola biti oduzeta na period od osam do 12 meseci i dobiće 14 kaznenih poena. Ova prijava protiv nje je podneta redovnim putem, tako da joj nije određen pritvor.

Reklame

Ostavite komentar