Pomirili se Katarina i Aleksandar !?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 16 Sep 2011

Iako je „Alo!“ pre samo nekoliko dana objavio sliku Katarine Sotirović kako iz prvih redova prati bivšeg muža, košarkaša Aleksandra Rašića, na meču protiv Turske na EP u Litvaniji, niko nije ni slutio da će pomirenje među njima da padne tako brzo.

Naime, nekadašnji supružnici su izgleda shvatili da ne mogu jedno bez drugog i da se nakon razvoda još više vole!
- Katarina je pratila Aleksandra u Litvaniju. Malo pre Evropskog prvenstva, njih dvoje su shvatili da je razvod od pre godinu dana bio glupost i da je njihova ljubav jača i od toga što ona mora da se žrtvuje zbog njegove profesije – priča za „Alo!“ izvor blizak paru i dodaje da se Kaća i on ne kriju od javnosti, ali da ne žele otvoreno da pričaju o tome.
- Znala je ona da postoji mogućnost da je uslikaju prilikom navijanja na meču Srbija-Turska, ali se nije preterano krila od fotografa. Njima nije bitno šta pišu novine i nikada se ne oglašavaju po tom pitanju. I kada su se razvodili, u jednoj rečenici su sve objasnili – završava naš izvor.

Kako bismo došli do komentara pevačice i proslavljenog košarkaša, pokušali smo da stupimo u kontakt s njima, ali do zaključenja ovog broja u tome nismo uspeli.

Reklame

Ostavite komentar