Rada Radenović demantuje priče o napuštanju Pinka

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 27 Sep 2011

Voditeljka Rada Radenović kaže da neko želi da joj naudi plasirajući priče da je dobila otkaz na TV Pinku i da će biti angažovana na konkurentskoj TV Prvoj.


- Takve laži me diskredituju, kompromituju i nanose ozbiljnu štetu u svakom smislu – rekla je za S media portal prilično potresenim glasom.

Srpska Hale Beri je objasnila da se mnogo iznervirala, jer je nekoliko novinara zvalo u vezi s tom pričom koja, kako ona tvrdi, nije tačna, ne samo što je pre nekoliko dana prisustvovala proslavi na TV Pink.

- Vi i ja radimo isti posao, sebe ne doživljavam kao deo estrade, već kao vašeg kolegu koji se, za razliku od vas, malo više slika… Što bi rekao Maca, jesam javna ličnost, ali nisam i javno dobro. Zalažem se za istinu, ja to tako radim i doživljavam. Sudeći po novinama u kojima sam čitala neke stvari o meni, živim u iznajmljenom stanu kod Arene koji sam dobila od dečka da bi ćutala o njegovom identitetu, pa smo naglo osiromašili i odselila sam se u Batajnicu, a zapravo sam bila kod moje mame! Veoma se potresem, kad me zovu zbog nekakvih glasina, mislim da mi neko svesno smešta, jer je to laž koju mora da neko smisli i to namenski radi.., kaže Rada Radenović za S media portal.
Da li ste tim novinarima rekli nešto što bi demantovalo njihova saznanja?

- Moj status na Pinku je nepromenjen, stalno sam zaposlena skoro deset godina, trenutno sam bez angažmana, ali pregovaram u vezi s novom emisijom koja će krenuti uskoro, kad bude nešto konkretno, naravno da ćete videti pre nego što vam ja budem rekla, to bi trebalo da bude ovih dana, o tome brine neko drugi.

Reklame

Ostavite komentar