Reagovanja: Besramna krađa Katarine Živković !?

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 26 Sep 2011

Da su naše zvezde spremne, pa čak i rade da besramno pokradu tuđe ideje nije više tajna, te gotovo da nema pevačice koja nije “pozajmila” ideje od neke svetske zvezde, piše portal Svet.rs.

Poslednja u nizu kopija je spot za pesmu “Ljubav”, koji je snimila pobednica trećeg serijala “Farme” i zvezdica “Granda”, Katarina Živković, a u kom se pojavljuje i njen dečko Branislav Janković.

Kada je Kaća “na sva usta” najavljivala spot koji su snimili na Tenerifama kao “nešto neviđeno”, malo ko se nadao da će ekranizacija njene nove pesme biti sve osim – neviđenog, odnosno da će biti puki deja vu. Naime, reditelj ovog spota nije se baš previše pomučio da pronađe inspiraciju – samo je na Youtube pogledao spot Dženifer Lopez za pesmu “I’m into You”, u kom joj pred kamerama društvo pravi jedan od najzgodnijih muškaraca na svetu, Vilijam Levi, i – bum! Inspiracija je nadošla sama od sebe. Tako se on “dosetio” da potpuno prekopira neke scene iz ovog spota, ali da ne bude previše očigledno, rešio je da “flipuje” jedan od kadrova. Mudro, skoro da nas je zavarao!
Mi vas, naravno, nećemo pitati čiji spot je bolji, jer je to više nego očigledno, ali nas interesuje ko je, po vašem mišljenju, bolja “riba” – Kaća ili JLo? Odnosno, da li je bolji frajer Vilijam ili Bane?

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 27/09/2011 at 08:30

    Pa nemojte tako, DZL je ukrala od nje,kao sto je Lejdi Gaga od Karleuse!Ha, ha, ha, ha!Kakav mulj od umetnika….naravno “mislim” na DZL i Lejdi Gagu! Ha, ha, ha, ha, ha!

Ostavite komentar