Romana Panić: Muškarce sam stavila na čekanje

Fotke postavljene 14 Sep 2011


Romana Panić, posle naporne letnje sezone, odlučila je da se pet dana odmori na Crnogorskom primorju, gde je u društvu prijatelja iznajmila luksuznu jahtu s kojom su krstarili po Jadranu!

Po mnogima, jedna od najzgodnijih domaćih pevačica ove nedelje objavljuje dugoočekivani CD koji će, kako ona kaže, biti prekretnica u njenoj karijeri.

- Radila sam čitavo leto, pa sam odlučila da pet dana, pre objavljivanja albuma s prijateljima iznajmim jahtu u Crnoj Gori i plovimo po Jadranu! Zaista sam uživala i napunila baterije za nove radne pobede. Sunčala sam se na palubi jahte, a bogami, malo sam se oprobala i u ulozi kapetana lađe. Sada s nestrpljenjem očekujem CD koji će po svemu biti prekretnica u mojoj pevačkoj karijeri! Biće to početak jedne nove ere. Zato sam ljubav stavila u drugi plan. Trenutno sam u fazi da me ozbiljne veze ne zanimaju! Sama sa, bez muškarca, a udvaranja odbijam – rekla je Romana na početku razgovara koju smo zatekli na Beogradskom aerodromu.

- Odlazim u Litvaniju na nekoliko dana, gde ću boraviti kod svoje prijateljice koja krsti dete! To će biti još jedan mali predah pred povratak u Srbiju i početaka kampanje za novi album. Odmah ću raditi set novih fotografija kao i dva spota s kojima ću krenuti da promovišem pesme – rekla je zgodna pevačica.

Izvor: Press online

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

Ostavite komentar