Sanja Maletić imala infarkt

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 25 Sep 2011

Sanja Maletić (38) završila je nadavno u jednoj tuzlanskoj bolnici nakon ozbiljnih zdravstvenih problema. Njoj je pozlilo dok se pripremala za put na nastup, a uplašen njen suprug odmah je prebacio u bolnicu gde su lekari posumnjali da je imala infarkt.

- Ceo taj dan se nisam osećala dobro, ali sam mislila da je to posledica niskog krvnog pritiska s kojim imam probleme već duže vreme. Prilegla sam da se odmorim kada me je presekao strašan bol od vrata do stomaka. Nikada ništa strašnije nisam osetila u životu, baš sam se uplašila, jer je bol postajao sve jači – priča Sanja.

Odmah je reagovao njen suprug i hitno je odvezao u bolnicu. Lekari su uradili brojne analize na osnovu kojih su zaključili da je imala lakši infarkt. Osim toga ima povišen holesterol i mastan pankreas, ali se njoj smučila bolnica i već posle nekoliko dana na sopstvenu odgovornost je puštena kući.

Sada je, kako tvrdi Sanja, dobro, ali bi sve što joj se dogodilo trebalo da shvati kao ozbiljno upozorenje da povede više računa o zdravlju.

Reklame

Ostavite komentar