Seka Aleksić i Jelena Karleuša na sudu

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 20 Sep 2011

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu u utorak je održano pripremno ročište po tužbi zbog klevete, koju je Jelena Karleuša podnela protiv ljute rivalke i estradna koleginica Seke Aleksić, a sve zbog intervjua u jednom „žutom“ časopisu u kome je poznata folkerka uporedila J. K. sa Bokijem 13.

Na ovom ročištu, održanom u nekadašnjem Petom opštinskom sudu, prisustvovali su samo advokati zaraćenih strana, dok će se njihovi klijenti pojaviti pred sudijom Zoricom Marković tek 26. decembra. Obe strane ostale su pri svojim zahtevima i navodima u tužbi i složile su se da na sledećem ročištu iskaze daju ljute protivnice kako bi se cela stvar okončala brzo. Ukoliko ne dođe do veštačenja duševnih bolova ili nekog odlaganja možda bi do Nove godine ovaj spor i mogao da bude rešen.

Prema rečima Dragane M. Dinić – Jotić, advokata Jelene Karleuše, ovo je specifičan predmet jer, za razliku od ustaljene prakse, nije tužen i medij koji je preneo spornu izjavu. Ona je dodala i da je vreme da se cela estradna scena „ukulturi“ i da nije prvi put da Aleksićeva vređa i omalovažava J. K. i njenu porodicu.

S druge strane, Vesna M. Golubović, advokat Seke Aleksić, osporila je sve navode tužbe i ostala pri priloženim dokazima.

Reklame

Ostavite komentar