Seka Aleksić se moli u manastiru

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 10 Sep 2011

Svetlana Aleksić je odlučila da se povuče i pronađe duhovni mir, pa tako već neko vreme boravi u manastiru Kuveždin na Fruškoj gori, gde se posvetila strogom duhovnom životu, a u svrhu dobijanja potomstva, saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenog izvora koji se zatekao na licu mesta!

- Seka je odlučila da pre odlaska na vantelesnu oplodnju očisti svoje telo i duh tako što će vreme provoditi izolovana od spoljnog sveta, posvećena molitvi i postu. Ona žarko želi decu, kao i njen muž, i spremna je da da sve od sebe kako bi joj se ta želja što pre ispunila – kaže naš sagovornik i dodaje:
- Svi oni koji su se zatekli proteklih dana u ovom božjem hramu, mogli su se uveriti da pored njih spokojno i mirno stoji jedna od najvećih folk zvezda koja se zajedno s njima molila. Iako je bila ubeđena da je niko neće prepoznati jer je bila obučena kako i dolikuje kada se nađete na ovakvom mestu, u dugoj haljini i s maramom na glavi, pevačicu su ipak svi uočili. Međutim, njoj to nije smetalo, pa se nakon molitve mirno pozdravila sa radoznalim svetom, koji se očito pitao otkud ona u manastiru – otkriva izvor lista Alo.

Inače, folk diva je na Frušku goru došla sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem, koji joj je svakako najveći oslonac u životu. S obzirom na to da će uskoro, ako bog da, postati roditelji, supružnici su se složili da će boravak u manastiru Kuveždin biti idealna priprema za njihove nove životne uloge. Seka Aleksić vreme u manastiru uglavnom provodi u dugim razgovorima sa svojim duhovnikom ocem Varnavom, koji joj pomaže da shvati svrhu ovozemaljskog bivstvovanja i uspešno savlada sve životne prepreke. Upravo po njegovom savetu, pevačica će naredna dva meseca provesti u Kuveždinu. Podsećanja radi, ona se odlučila za vantelesnu oplodnju jer želi da dobije blizance.

Reklame

Ostavite komentar