Skandal: Duško i Radojka uhapšeni u Milanu

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 25 Sep 2011

Izgleda da se rijaliti zvezdi Dušku Bogdanoviću i njegovoj ženi Radojki nije baš posrećilo na samom startu snimanja šou programa „Put oko sveta“, jer su pre dva dana uhapšeni u Milanu! Naime, supružnici su tokom snimanja nove emisije, koja će se emitovati na Televiziji „Pink“, preživeli pakao kada ih je u „Metrou“ uhapsila tamošnja policija.

- Njih dvoje stvarno uživaju u snimanju emisije, ali nisu ni sanjali da će ovako nešto da ih snađe. Pre dva dana su sa celom ekipom išli u „Metro“ u Milanu kako bi kupili sve što im je potrebno, međutim, u jednom trenutku prišla su im uniformisana lica i nakon pregleda svih isprava priveli ih u stanicu – priča naš izvor i dodaje da razlog hapšenja i dalje nije poznat.
- Njih sada ne možemo da dobijemo da bi nam detaljnije objasnili kako se tačno sve desilo, ali povod je najverovatnije snimanje u prostoru gde nije dozvoljeno – priča dobro obavešten izvor.

- Dule je i pristao na ovakav rijaliti jer voli medijsko pojavljivanje, ali i zbog toga što je obišao mesta koja nikada ne bi mogao sam da finansira. Oni sa 100 evra koliko imaju u mesečnom budžetu uspevaju da prežive, ali nije im lako. Duletu i Radojki nedostaju njihove krave i kuća, ali presrećni su što im se ovakva prilika pružila – završava naš izvor.
Kako bi došli do preciznijih informacija šta se tačno desilo u Milanu, pozvali smo potpredsednicu „Pink“ kompanije Tatjanu Vojtehovski, koja nam je potvrdila naša saznanja.
- Tačno je da su Dule, Radojka i cela ekipa imali neprijatnost i da su bili privedeni. Proveli su u policiji nekoliko sati, ali je najbrže moguće sve rešeno i sada je sve u redu – rekla je Tanja za „Alo!“.
Podsećanja radi, Duško i Radojka Bogdanović su nedavno krenuli sa snimanjem ove emisije, a prvo emitovanje će biti u ponedeljak na „ružičastoj“ televiziji.

 

Mitrović platio kauciju!

Kada mu je javljeno da su Dule i Radojka imali problem u Milanu i da su uhapšeni, vlasnik imperije Željko Mitrović je odmah seo u svoj avion i otišao u Italiju, kako bi što pre „spasao“ učesnika „Velikog brata“ i njegovu ženu.
- Mitrović je sat vremena nakon saznanja da su Dule i Radojka u pritvoru otišao u Milano i sa nadležnim organima rešio problem koji su imali. Platio je kauciju, posle čega su Bogdanovići pušteni na slobodu – priča dobro obavešten izvor za „Alo!“.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 26/09/2011 at 07:45

    Zar nam nije dosta sto svet ima lose misljenje o nama, pa sada jos ovo dvoje ce da pravi cirkus po svetu, da bi se masa zabavljala i smejala necijoj gluposti! Stvarno je to dno dna! Sto nemamo emisije, koje bi nas necemu naucile. Srecom imamo strane kanale….. Nacionalnu Geografiju…. i slicno…. Ovo je jad kakvog nema! Mislice ljudi u svetu da smo jos u kamenom dobu, videvsi ovo dvoje!

Ostavite komentar