Skandal: Kim Kardašijan već želi da se razvede !?

Izvor: tracara.com
Postavljeno 22 Sep 2011

Iako je imala, po mišljenju mnogih, venčanje godine, nevolje u braku Kim Kardashian (Kim Kardašijan) i Krisa Humphriesa (Krisa Hamprisa) su se već pojavile! Zli jezici idu do tle pa govore kako će lepi par svoj brak poništiti!

Naime, Kim i Kris se suočavaju sa mnogim izazovima, od kojih je najveći svakako taj što su non stop pod budnim okom kamera, a to preti da ugrozi njihovu sreću. Kako tvrde američki tabloidi, Kris nije navikao na tu količinu medijske pažnje, te ga to pomalo plaši.

“Zaista je jezivo,” priznaje Kimin drug Jonathan Cheban (Džonatan Čeban). “Prve nedelje ih je oko 200 ljudi svakodnevno čekalo ispred hotela. Neki od njih su tu kampovali i to ne fotografi već fanovi! To je previše za jednog običnog dečka iz Minesote.”

Problem je i u Krisovim šalama, koje ne prijaju Kim. “Kim pokušava da mu pokaže da on nije uvek u pravu i da ne može uvek da kaže prvo što mu padne na pamet. On ne shvata da ne može svako shvatiti njehov humor.”

A da stvar bude još gora, Krisa je iznerviralo to što ga je Kim nebrojeno puta ostavila tokom Njujorške nedelje mode. Možda je najgore od svega bilo to kada su zajedno prisustvovali prvoj reviji njene polusestre Kylie (Kajli), ali se Kim naredne večeri nije pojavila na reviji njegove sestre Kaele (Kejle) !

Reklame

Ostavite komentar