Skandal: Madona uvredila Italijane

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 13 Sep 2011

Bliski saradnici italijanskog premijera Silvija Berluskonija optužili su američku pevačicu italijanskog porekla Madonu da je “uvredila” milione Italijana zbog podsmešljivih komentara na račun premijera, prenose italijanski mediji.

“Madona je uvredila milione naših sugrađana, ona ide protiv demokratskog izbora miliona Italijana koji su s uverenjem glasali za ovu vladu”, rekla je državna sekretarka Daniela Santake.

Prilikom predstavljanja svog filma “W.E”. na festivalu u Veneciji, pop zvezda je u odgovoru italijanskom dnevniku Ođi (Oggi) na to šta misli o Berluskoniju rekla: “Ne želim o tome sada da govorim. Ali britanski nedeljnik Ekonomist je već sve rekao, zar ne”.

Ekonomist je na prvoj strani svog broja od 9. juna ove godine predstavio Berluskonija kao “čoveka koji je prevario celu zemlju”.

“Vrlo sam razočaran da je Madona preuzela tezu Ekonomista. Izgleda da ona ima komunističku pres službu koja je tera da tako govori da bi to prenosili komunistički listovi”, rekla je Gabrijela Karluči, poslanice Berlskonijeve stranke Partija naroda slobode (PDL).

Reklame

Ostavite komentar