Skandal: Nata zbog Ćazima traži i crkveni razvod?!

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 07 Sep 2011

Dok Nataša Bekvalac uživa u ljubavi sa biznismenom Ćazimom Osmanijem Feliksom, njen crkveni brak sa proslavljenim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem i dalje nije raskinut, pa ona, kako piše beogradski “Alo!“, hoće to da reši ne bi li u potpunosti bila slobodna!

Naime, Bekvalčeva se, kako već i ptice na grani znaju, zvanično razvela od svog bivšeg supruga, ali samo građanskim putem, tako da je sada, kako saznajemo, u dilemi šta da radi jer, kako se narodski kaže, “živi u grehu“.
- Dobro je poznato da Nataša nije planirala da se crkveno razvede, jer nije smatrala da za tim ima potrebe. Uvek je pričala, pa čak i za medije, kako ne želi pred Bogom da se rastavi od Dače. (“Postoji jedna divna rečenica koju mnogo volim, a koja glasi – što bog spoji, neka čovek ne razdvoji. E sada, da li nam se to desilo… Dozvolite da i to, poput mnogih stvari, ipak ostane između nas dvoje!“, rekla je ne tako davno za jedan nedeljnik). Međutim, sada već postoji mogućnost da se predomisli – rekao je za “Alo!“ izvor blizak pevačici i dodaje da su se u njenom životu mnoge stvari promenile.

- Njena nova veza i još uvek važeći brak u crkvi ne idu zajedno, čega je i ona sama svesna, ali je razvod dugačka i komplikovana procedura. Za takvu stvar se mora konsultovati i sa Danilom, jer crkveni sud mora da utvrdi krivicu, pošto sporazumni razvod u ovom slučaju nije moguć. Ipak, s obzirom na to da je trenutno ludo zaljubljena u čoveka koji nije njene vere, sve je moguće, a čuo sam da je sa nekim prijateljima i otvoreno pričala o tome da će uskoro tražiti crkveni razvod. Nataši sada nije lako, jer sebe doživljava kao pravoslavnu vernicu, a sa druge strane, kad se zaljubi, ne priznaje nikakve granice – zaključuje izvor lista “Alo!“.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 06/10/2011 at 07:18

    Taman je nije bilo “dva dana”! 

Ostavite komentar