Sonja Vuksanović: Viktorija je ista Aco

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 12 Sep 2011

Sonja Vuksanović, supruga folk zvezde Ace Lukasa, koja je u petak doputovala posle porođaja iz Nemačke u Srbiju, kaže da njihova ćerka Viktorija liči na popularnog pevača, a u razgovoru za Press ponosna majka priča koliko im je rođenje ćerke promenilo život. Ona otkriva da joj je žao što Lukasu ranije nije podarila dete.

- Dok smo bili u Nemačkoj, Aca je prvi želeo da našu ćerkicu drži u rukama i hrani je. Kada ga vidim sa kolikom pažnjom i ljubavlju to radi, bude mi žao što mu već na početku braka nisam podarila dete, rekla je Sonja i dodaje kako mala Viktorija liči na Lukasa i na njenu ćerku Sofiju kada je bila mala, ali da se potajno nada kako će tokom rasta i razvoja imati i neke njene crte.
Ona je rešila da od samog rođenja ne doji bebu, na čemu će joj verovatno većina žena zameriti, ali ona je sve to uradila uz konsultaciju s lekarom.
Otkako su se prošle nedelje vratili u našu prestonicu, Lukasova kuća je puna gostiju koji svakodnevno dolaze da vide bebu.
Sonja kaže da je rođenje zajedničkog deteta još više učvrstilo njen i Lukasov odnos.

- Od početka naše veze nas dvoje smo imali osećaj da nas povezuje jaka ljubav. Početkom septembra dobili smo dokaz za to, a sada u toj maloj igrački uživamo oboje, posebno kada uveče oboje legnemo u bračni krevet, a ona se pomera pored nas. Ne mogu da vam opišem kakav je to osećaj kada se na jednom mestu nalaze bića koje volim najviše na svetu, zadovoljno kaže ponosna majka i supruga.

Reklame

Ostavite komentar