Svadba Jelene i Ivana iz drugog ugla !?!

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 08 Sep 2011

Novopečena mlada, Jelena Tomašević-Bosiljčić, dogovorila se sa članovima Kreativ benda da joj sviraju bez para, a da će im se ona odužiti tako što će sa njima snimiti duet: „Bend je svirao bez honorara, jer im je Jelena obećala duet, ali i pomoć oko izdanja i promocije albuma” kaže naša sagovornica bliska novopečenoj supruzi Ivana Bosiljčića.

Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da dobijemo komentar od Jelene, ali ona nije bila raspoložena za priču. Mora da je bila zauzeta otvaranjem koverata i brojanjem šuški, a možda nije htela da se javi, jer je i neke „prijatelje” zaboravila da pozove na svoje venčanje…

Poznato je da je frizer Aleksandar Kapriš godinama radio sa pevačicom Jelenom Tomašević, pratio je na nastupe, a vremenom su postali i bliski prijatelji.

Ali, izgleda da je Jelena odlučila da iznenada stavi tačku na to prijateljstvo. Šta se zapravo desilo sa pozivnicom za venčanje, zna samo Jelena…
Ono što je sve prisutne goste na svadbi Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića iznenadilo je to da Kapriš nije bio na svadbi.
Neki su mislili da je sprečen, ali u stvari, on nije ni bio pozvan. „Nije mi ni stigla pozivnica. Zaista ne znam razlog, jer smo nas dvoje bili prijatelji. Moraćete nju da pitate” bilo je sve što je Aleksandar rekao.
Reklame

1 komentar

  1. dana said on 06/10/2011 at 08:39

    cestitam! iako sam razocarana moram priznati. mislim da je ivan naivno upao u zamku, trudnoce. mogao je naci i bolju. baka sam, tek toliko da ne protumacite pogresno moj stav. jadni ivane.

Ostavite komentar