Tajna večera: Bajatović i Vesić posetili Cecu

Izvor: Press online
Postavljeno 02 Sep 2011

Prisni – Visoki funkcioner SPS-a i generalni direktor „Srbijagasa” Dušan Bajatović i bivši funkcioner DS-a Goran Vesić pre nekoliko dana večerali u domu pevačice Svetlane Ražnatović, koja izdržava zatvorsku kaznu. Ceca i Bajatović dogovarali poslovnu saradnju

Generalni direktor „Srbijagasa” i visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović i član Upravnog odbora Fudbalskog kluba „Crvena zvezda” i bivši političar Goran Vesić pre pet dana posetili su folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović. Tajna večera u vili pevačice koja je u kućnom zatvoru trajala je do kasno u noć.

- Vesić i Bajatović su u Cecinu kuću, koja se nalazi u Ulici Ljutice Bogdana, ušli oko 20 časova. Iako su došli odvojenim automobilima, ušli su zajedno jer su stigli u isto vreme. Srdačno su se pozdravili, a obezbeđenje ih je pustilo u vilu. Ne znam šta se unutra zbivalo, ali ubrzo nakon toga stigla je dostava hrane, pa je bilo očigledno da je Ceca organizovala večeru – kaže naš izvor koji se zatekao u blizini kada su njih dvojica stigli.

Tragom informacije pokušali smo da saznamo šta je bio predmet razgovora i od kada datira njihovo prijateljstvo sa Cecom, međutim Bajatović i Vesić tokom jučerašnjeg dana nisu odgovarali na naše pozive. Kako saznajemo, iz prijateljske večere koja je trajala do kasno u noć Bajatović i Ceca su obavili i razgovor o poslovnoj saradnji, koja će se realizovati po isteku pevačicine kazne. Postoje indicije da je reč o nekoj vrsti sponzorstva za njenu predstojeću turneju i beogradski koncert.

Iako su na žurkama i slavljima koje je organizovala Ceca političari i direktori velikih kompanija bili rado viđeni gosti, među njima do sada nisu bili Bajatović i Vesić. Od izvora bliskog pevačici saznajemo da je Arkanova udovica Vesića upoznala preko njegove supruge, koja je sa Cecom dugogodišnji prijatelj. Poznanstvo sa Bajatovićem datira iz perioda kada se njena koleginica Slavica Tripunović Dajana navodno zabavljala sa njim.

Reklame

2 komentara

  1. SvetlanaP said on 03/09/2011 at 08:11

    Bas je super taj zatvor! Ne treba da se krade na sitno, vec sto vise…. pa ce svi da te uvazavaju… i zatvor ce ti biti onakav kakav niko od SLOBOBNIH I POSTENIH nije ni video! Zivela Banana Republika

  2. Biljana said on 03/09/2011 at 15:05

    Ovo je još jedna potvrda da je Bajatovic običan šalabajzer a ne ozbiljan direktor i političar! Sa kakvim ženama se pojavljuje u javnosti, s kim si takav si…..Odvratno!

Ostavite komentar