Tanja Jordović komentariše odlazak Slavka Beleslina na B-92

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 23 Sep 2011

Donedavno negiranje voditelja Informativnog programa Slavka Beleslina da će sa Televizije „Pink“ preći na B92 u sredu je postalo realnost. Poznati spiker posle sedam godina rada na ružičastoj televiziji neprestano je hvalio tim Verana Matića, za koji kaže da ima najbolje vesti, što se nimalo nije dopalo Tanji Jordović, njegovoj bivšoj urednici.

- Veoma sam srećan što ću raditi sa ljudima koji prave najbolje vesti u državi. Posebno me raduje što ostajem u poslu koji volim, na televiziji koja ima kredibilitet – izjavio je Beleslin, koji je očigledno brzo zaboravio Informativni program Televizije „Pink“, čiji je deo godinama bio. O Slavkovom hvalospevu upućenom novom radnom okruženju koji nije išao u prilog starom, komentar smo zatražili od urednice Informativnog programa Televizije „Pink“ Tanje Jordović.
- Slavko je jedan lepo vaspitan dečko. Pred toga, on je jedan od najboljih spikera koje ova zemlja ima, ali nije novinar. On nije kompetentan da procenjuje koja informativa ima kredibilitet, a koja ne. Možda je kompetentan kao spiker, ali ne kao novinar, ponavljam. Nismo mi za džabe četiri puta gledaniji od te televizije i naša informativa je uvek među prvih 10, dok njihova nije ni u prvih 50. Pri tom, Slavko je verovatno želeo da pohvali televiziju na kojoj će ubuduće raditi. Znate, uvek su nove cipele dobre. Međutim, moram da priznam da me je iznenadio jer to ne liči na njega – iskreno je izjavila Tanja za dnevni list „Alo!“.
Pored hvalospeva upućenog informativi Televizije B92, Slavko je zaboravio i da je mesecima demantovao svoj transfer na tu televiziju.

- Tako je, otišao sam sa „Pinka“, ne radim više tamo. Ne znam kad i gde se načulo da prelazim na B92, ali tamo ne idem. Gledaoci u poslednje vreme nisu imali prilike da me vide na malim ekranima, ali uskoro ću nastaviti tamo gde sam stao – izjavio je šarmantni spiker za portal „Puls“ pre samo nekoliko meseci nakon što je dao otkaz na Televiziji „Pink“.

Reklame

Ostavite komentar